Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Zabava za djecu na crnogorskom primorju

Odmor na plavom Jadranu

Crna Gora je država koja ima prelijepu prirodu i različite aktivnosti koje se mogu izvoditi u njoj. Mnoge porodice koje dođu u Crnu Goru imaju mnogo zanimljivih aktivnosti da rade. Od plivanja u prekrasnom Jadranu, preko ronjenja, planinskog biciklizma pa do vožnje kajakom kao i rafting.

Evo nekoliko vrsta zabave za djecu:

1. Crna Gora ima jako mnogo plaža koje uključuju i igrališta za djecu. Roditeljima se preporučuje da izaberu neku od tih plaža, smjeste se na pješčanoj plaži i zajedno sa djecom uživaju u kristalno čistom i osvježavajućem Jadranskom moru.

Zabava sa djecom u moru

2. Kanjon Tare sa svojih 1300 metara je jedan od najdužih kanjona u svijetu. Za ultimativni porodični provod savjetuje se odvesti djecu na rafting na brzake rijeke Tare. Jednodnevni izlet u kanjon Tare, kao i rafting rijekom traje svega dva do tri sata.

3. Tura kajakom je odličan način da se istraži obala, rijeke kao i jezera u Crnoj Gori i da se uživa u ljepotama koji pruža ovaj dio Evrope. Porodica može provesti jedan dan u kajaku veslajući Kotorom, a kasnije svratiti na plažu Dobreč koja je u blizini. Osim ovoga, može se veslati i do ostrva Mamula, a za ljubitelje divlje prirode savjetuje se posjeta Nacionalnom parku Skadarsko jezero.

4. Avanturistički park u Crnoj Gori se nalazi na planini Lovćen i odgovarajući je za osobe od 5 do 85 godina, a savršen je za grupne i porodične izlete. Predlaže se da se organizuje piknik, a poslije toga neka se „napadnu“ užad u avanturističkom parku.

5. Jadransko more koje se nalazi oko obala Crne Gore je veoma bogato ribom i morskim životom, pa za sve ljubitelje ronjenja ovo je jedinstvena prilika da se upozna sa vodenim svijetom.

Različitih zabava za djecu na crnogorskom primorju ima na pretek, a ovo ljeto ih vrijedi sve isprobati.

Slične objave:

Off 

June 22, 2013 This post was written by Categories: Crna gora turizam Tagged with:
No comments yet


Top