Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Noćni život u Crnoj Gori

Uvjerite se da Crna Gora stvarno ima odličan provod

Crna gora osim što je poznata po svojim prirodnim ljepotama, poznata je i po bogatom noćnom život. U skoro svakom gradu se prave nezaboravne žurke koje posjete mladi iz skoro cijelog svijeta. Pisati o noćnom životu za samo jedan grad je nemoguće. Evo kako se provodi u nekoliko gradova Crne Gore:

– Podgorica

Podgorica ima najbolji noćni život u ovom dijelu Evrope. Prvoklasni kafići i klubovi od kojih su mnogi tematski uređeni, privlače turiste i lokalce svakodnevno. Postoji mnogo kafića na glavnom šetalištu, kao i onih oko užeg centra koji su takođe rado posjećeni. Moderan dizajn kafića i ugodna atmosfera sa preukusnom espreso kafom, svaki izlazak čine nezaboravnim. U Podgorici postoji mnogo kafića i klubova na otvorenom, ali zakon nalaže da muzika prestane oko 1 sat ujutro. Međutim ni to nije problem, jer se mnogi tada presele u klubove koji se uglavnom nalaze u podrumima, u samom centru grada. Potrebno je utvrditi koja se muzika pušta u klubovima, ona što se trenutno nalazi na svjetskim top listama ili folk muzika. U mnogim klubovima cijene pića nisu skupe, što atmosferu čini još boljom.

Saznajte kakav je provod u Crnoj Gori

– Kotor

Noćni život u Kotoru se odvija oko noćnih klubova, diskoteka i barova. U starom Kotoru se nalazi veliki broj barova, a svi su locirani na ulicama ili trgovima koji se nalaze u gradu. Barovi rade do 1 sat ujutro, a poslije toga svi odlaze u lokalne diskoteke. U diskotekama uglavnom puštaju stranu muziku i skoro sve rade do 4 sata ujutro.

– Budva

Tokom ljeta Budva postaje glavni grad Crne Gore i bez imalo pretjerivanja može se reći da zabava u ovom gradu nikada ne prestaje. Osim lokalaca kojih nema puno, svi koji dolaze na odmor uglavnom uživaju u hrani i piću koje mogu naći na svakom koraku. Kada sunce zađe, noćni život se može podijeliti u tri kategorije: tradicionalni kafići i pabovi, otvoreni klubovi i sve ostalo.

– Herceg Novi

Herceg Novi ima neku posebnu atmosferu koju mnogi vole i zato mu se opet vraćaju. Klubova i kafića ni u ovom gradu ne fali. Muzika je u početku uglavnom strana, a poslije 12 puštaju lokalnu. Piće nije skupo, a provod je zagarantovan.

Svi oni koje žele osjetiti noćni život u Crnoj Gori, mogu to već ove godine. Klubovi već kreiraju planove i žurke koje će obilježiti sezonu.

Slične objave:

Off 

May 30, 2013 This post was written by Categories: Crna gora turizam Tagged with:
No comments yet


Top