Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Cube dječji bicikli za najmlađe avanturiste

Natjecanje u cestovnom biciklizmu oblik je utrka na posebno dizajniranim trkaćim biciklima koji su lakši i okretniji od onih klasičnih. Jedan od najpoznatijih proizvođača trkaćih bicikala je Cube, a to je ujedno i rijetki proizvođač koji proizvodi trkaće bicikle za djecu. 

Svaki trkaći bicikl treba biti pažljivo dizajniran i osmišljen kako bi natjecatelj tijekom utrke mogao dati najbolje od sebe, a pritom izbjeći ozljede. Dječji trkaći bicikli trebaju biti izrađeni s dodatnom pažnjom kako bi se prilagodili dječjim potrebama. Upravo to Cube dječji bicikli pružaju. Pomno osmišljeni modeli uz koje će i najmlađi moći uživati u brzoj, ali sigurnoj vožnji. 

Koji Cube dječji bicikl odabrati 

Svako je dijete drugačije, sa svojim željama, potrebama i mogućnostima. Sukladno tome potrebno je izabrati i idealni bicikl za njega. Ukoliko je dijete avanturističkog duha, željno brze vožnje, potrebno je dodatno paziti da bicikl bude siguran, ali i da ispunjava njegove želje. 

Cube dječji bicikli dolaze u različitim oblicima kako bi svaki roditelj mogao pronaći nešto za svoje dijete:

  • Kid 240 Disk namijenjen je tinejdžerima te im omogućuje sigurnu brdsku vožnju 
  • Stereo 140 Mladost opremljen je posebnom zaštitom od udaraca
  • Cubie 160 dolazi s pomoćnim kotačima za najmlađe

Kako odabrati prikladan bicikl za svoje dijete

Dimenzije vozača najvažnija su stavka kod odabira bicikla. Kako bi bicikl bio savršeno prilagođen djetetu, potrebno je znati njegove točne dimenzije kako bi se odredila idealna veličina okvira. Osim toga, potrebno je razmisliti o terenu na kojem dijete planira voziti svoj bicikl, jer Cube nudi dječje bicikle i za cestovnu i za brdsku vožnju. 

Cube dječji bicikli
Ukoliko je dijete avanturističkog duha, Cube dječji bicikl je idealan bicikl za njega.

Promjer kotača također je važno uzeti u obzir, jer su uži kotači namijenjeni za brzu vožnju po cesti, dok su širi kotači prikladniji za vožnju po neravnim terenima

Cijene Cube modela bicikala

S obzirom na to da je Cube jedan od rijetkih proizvođača trkaćih bicikaka za djecu, a i s obzirom na to da su trkaći bicikli inače skuplji nego oni za običnu vožnju, za Cube dječji bicikle potrebno je pripremiti malo veći budžet. 

Test Cube dječjeg bicikla – vozi ga dejčak od 4 godine

Osim na njihovoj službenoj stranici, Cube dječje bicikle može se naći i polovne po malo povoljnijim cijenama. Važno je napomenuti da su njihove cijene nešto više, no iako visoke, sukladne specifikacijama tih modela. To znači da jednom kada svom djetetu kupite neki njihov model, možete biti sigurni da će ga ono moći jako dugo voziti.

Slične objave:

Off 

November 25, 2022 This post was written by Categories: Djeca i igračke No comments yet


Top