Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Bicikliranje je omiljeni hobi mnoge djece

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena sve veći broj ljudi odlučuje se na provođenje vremena u prirodi, a biciklizam je tada jedna od najdražih aktivnosti odraslih i djece. Bavljenje biciklizmom kod djece i odraslih vrlo je korisno jer osim toga što potiče na provođenje vremena na svježem zraku i suncu ono ujedno zahtijeva i fizičku aktivnost. 

Naime, poznato je da je biciklizam jedan od sportova tijekom čijeg se bavljenja aktivira najveći broj mišića u tijelu zbog čega iznimno doprinosi razvoju mišićne muskulature, ali uvelike i popravlja držanje. Upravo je zbog toga bavljenje biciklizmom, posebno uz odabir kvalitetnih i sigurnih Cube dječjih bicikala odličan izbor za sve roditelje koji svojoj djeci žele omogućiti samo najbolje te poticati ih na tjelesnu aktivnost.

Cube kao priznat i prepoznat proizvođač

Kao jedan od najboljih proizvođača u nekoliko kategorija pokazao se Cube. To je njemačka tvrtka koja u svom asortimanu nudi nekoliko različitih vrsta bicikala, a najpoznatiji model su njihovi mountin bicikli, odnosno brdski bicikli. 

Jedan od najčešćih izbora brojnih roditelja su Cube dječji bicikli koji su ergonomski te su opremljeni zavidnom dodatnom opremom zbog čega predstavljaju odličan izbor za svako dijete zaljubljeno u biciklizam.

Cube dječji bicikli nude kombinaciju vrhunskih performansi, sigurnog i zabavnog upravljanja, te male težine za odličnu cijenu.

Pristupačne cijene dječjih bicikala za visoku kvalitetu

Kao što je već ranije navedeno, Cube dječji bicikli pripadaju kategoriji iznimno kvalitetnih i sigurnih bicikala jer se u njihovu proizvodnju i njihov razvoj ulažu veliki napori, ali i sredstva. Jedni su od rijetkih na tržištu koji za odličnu cijenu nude i odlične performanse pa je tako prosječna cijena Cube dječjih bicikala oko 3000 kuna. To je odlična cijena za tako kvalitetan proizvod ergonomskog oblika, izrađen od visokokvalitetnih materijala koji garantiraju trajnost i sigurnost.

Cube dječji bicikli za najmlađe avanturiste – djeca mogu s Cube dječjim biciklima svladati nove prepreke – korijenja, stijene, šljunak itd.

Nove tehnologije u biciklizmu

Kao što je već spomenuto, ova tvrtka ulaže velike napore i sredstva u unaprjeđenje svojih Cube dječjih bicikla pa su tako osmislili i model na električni pogon. Jedan od najpopularnijih modela Cube dječjeg bicikla na električni pogon je Acid 240 Hybrid Rookie kojeg karakteriziraju iduće specifikacije:

  • Bosch Active pogon
  • Shimano 9-brzinski sustav prijenosa (olakšava uspon)
  • Suntour XCT JT vilica (povećava udobnost i daje maksimalnu kontrolu) 
  • Ergonomski volan i sjedalo
  • Shimano hidraulične disk kočnice (garantiraju maksimalnu sigurnost)
  • Široke Schwalbe gume
  • Bosch baterija od 400 Wh 

Kupnjom ovog modela vaše dijete moći će vas pratiti u stopu, a istovremeno će biti maksimalno osigurano.

Slične objave:

Off 

April 22, 2022 This post was written by Categories: Djeca i igračke No comments yet


Top