Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Obiteljska igra čovječe ne ljuti se

Omiljena druženja obitelji su uz neke popularne društvene igre za više igrača. Postoje one malo kompleksnije igre poput Monopolija, Rizika ili Clueda, no one su za manje naraštaje ipak malo prekomplicirane. Upravo zbog toga ističe se jedna igra koja od kad je predstavljena do danas nikada nije izašla iz mode i najdraži je oblik zabave mnogima. Igra čovječe ne ljuti se je namijenjena za 2 do 4 igrača, a minimalna dob je 5 godina. Sam naziv igre govori o tome da je napeta i može uzrokovati ljutnju, a sve o tome kako se igra i gdje je možete nabaviti saznajte u nastavku.

Pravila čovječe ne ljuti se igre

Već u uvodu smo napisali neke bitne stvari oko ove igre, a to je broj igrača i potrebna dob za shvaćanje igre. Nadalje, važno je spomenuti i vrijeme trajanje igre koje je oko 30 minuta, te brza priprema igre za početak od svega jedne minute. Igra čovječe ne ljuti se igra se s kockicama koje su ujedno i glavni faktor za određivanje tijeka igre. Igru je osmislio Josef Friedrich Schmidt, na samom početku 20. Stoljeća i ova igra postala je svevremenska.

Igrači redom bacaju kockice i broj koji ispadne označava koliko polja može prehodati figurica. Šestica omogućuje igraču i jedno dodatno bacanje ili izlazak još jedne figure na stazu, te je velika prednost u odnosu na druge brojeve. Figurice kruže po stazi i cilj je doći do kućice gdje ih spremate. Prilikom puta drugi igrači mogu vas pojesti u slučaju da se broj na kockicama potrefi s potrebnim brojem da njihova figura dođe točno na mjesto vaše. Tada se vaša figura vraća u početnu fazu i morate krenuti ispočetka. Cilj je smjestiti sve 4 figure u završnu kućicu i tada ste pobjednik.

Gdje kupiti čovječe ne ljuti se?

Igra čovječe ne ljuti se dostupna je u većini trgovina koje u ponudi imaju neke društvene igre, a i dan danas jedna je od najpopularnijih društvenih igra i omiljena zabava za obitelj. Kupiti je možete i putem interneta, po veoma niskim cijenama, a sve što trebate je naručiti je i paket će doći na vašu adresu u veoma kratkom vremenu.

Hubelino staza za pikule je odličan poklon. Osim kompleta kocki, Hubelino je vrlo poznat po svojim kompletima staza za pikule. Čitajte više …

Slične objave:

Off 

October 10, 2019 This post was written by Categories: Djeca i igračke No comments yet


Top