Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Auto tepisi po mjeri za svaki auto

Problem koji vozači često imaju je čišćenje auta. Stalni ulasci i izlasci iz auta, dovode do toga da se u njih unese puno prljavštine. Srećom, auto tepisi taj problem donekle smanjuju. Prljavština ostaje na njima te ih kasnije očistite. Birati možete između tekstilnih i gumenih, a gumeni su nešto lakši za održavanje.

No, postoji još jedna podjela, a to su univerzalni i auto tepisi po mjeri. Univerzalne ćete smjestiti u svaki auto, no dimenzijama neće uvijek savršeno pristajati.

Auto tepisi po mjeri za svaki auto

Tražite li idealne tepihe za auto, odnosno one koji će savršeno dimenzijama pristajati vašem autu, tada su auto tepisi po mjeri idealan izbor za vas. Oni su dimenzijama točno prilagođeni određenim modelima auta. Stoga uvijek na pakiranju potražite informacije za koje modele su namijenjeni te na tom popisu potražite model svog auta.

Također su dostupni u dvije varijante, kao gumeni i tekstilni. Obje vrste imaju svoje prednosti i mane. Ukratko, tekstilni auto tepisi su nešto atraktivnijeg dizajna, no ponekad ćete se morati malo više pomučiti kako biste ih temeljito očistili. S druge pak strane, gumeni auto tepisi su puno jednostavniji za održavanje te su zbog toga vrlo čest izbor mnogih vozača.

Auto tepisi po mjeri u trgovinama i specijaliziranim tvrtkama

Auto tepisi po mjeri mogu se kupiti na više mjesta. Najjednostavnije ih je kupiti u trgovinama koje prodaju opremu za aute. Tamo ćete često pronaći najveći izbor. No, ako spadate u vozače koji osim točnih dimenzija traje i još dodatni stupanj personalizacije, tada se možete obratiti posebnim tvrtkama za pomoć. Naime, postoje tvrtke koje po želji izrađuju razne prilagođene dijelove, a između ostalog i auto tepihe. Auto tepisi po mjeri koje naručite u takvoj tvrtci ćete moći i dodatno personalizirati. Moći ćete zatražiti i da vam na njih ugrade neki logo, natpis ili nešto treće. Osim toga, moći ćete birati i vrstu materijala od kojih će takvi auto tepisi po mjeri biti izrađeni.

Cijena će ipak biti nešto viša nego da ste ih kupovali u običnoj trgovini, no u tom slučaju možete biti posve sigurni da ćete imati auto tepihe kakve nitko drugi nema. Ljubitelji uređivanja svoj limenih ljubimaca će itekako cijeniti tu mogućnost.

Prečitajte i članak koji govori o tome kako zaštiti vaš auto uz pomoč cerade za auto.

Slične objave:

Off 

May 3, 2018 This post was written by Categories: Automobilizam No comments yet


Top