Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Žarulje H7 LED najpopularnije na tržištu

Od dana kada se je LED tehnologija otkrila prošlo je mnogo vremena potrebnog za njeno usavršavanje. Danas je LED tehnologija najbolji način rasvjete prostora, a od nedavno žarulje H7 LED su standard u automobilskoj industriji. Oduševit će vas s kvalitetom rasvjete ceste, te dugotrajnosti, a osim toga svjetlost koju emitiraju ima bolju boju i intenzitet. Glavna prednost žarulje H7 LED u odnosu na klasične  sijalice koje su se prije koristile u automobilu je što su isplativije i što vam pružaju bolji ugođaj tijekom vožnje.

Zbog čega LED žarulje?

Kao što smo već u uvodu napisali glavni razlog zbog kojeg su LED žarulje postale toliko popularne je njihova dugotrajnost i kvaliteta. One imaju vrhunske performanse i u prosjeku žarulje H7 LED u automobilu traju oko 10 tisuća sati. Osim toga, vrhunska svjetlost koju pružaju će vam omogućiti ugodniju i sigurniju vožnju. Za razliku od halogenih sijalica, u raznim vremenskim uvjetima ove žarulje će pružiti kvalitetno svjetlo i neće izgubiti na kvaliteti.

Osigurajte si odličnu vidljivost pri vožnji auta

Velika razlika je u rasvjeti između LED tehnologije i ostalih rasvjetnih tijela, te unazad nekoliko godina LED tehnologija rasvjete u potpunosti dominira tržištem. Led svjetla puno se brže pale od drugih osvjetljenja i gotovo odmah dosežu maksimalnu svjetlost, imaju puno više lumena i minimalno se zagrijavaju. Osim toga, otpornije su na vanjske utjecaje i dugotrajan rad, a neke kvalitetnije imaju i mini ventilator ugrađen u njih kako bi se zagrijavanje svelo na minimum.

Pašu li vam H7 LED žarulje?

Ako vozite neki stari automobil možda vam žarulje H7 LED ne pašu. Stoga biste prije kupnje trebali provjeriti je li vaš automobil kompatibilan s ugradnjom LED sijalica. Prolazak na tehničkom pregledu neće biti moguće ako sijalice ne odgovaraju kućištu automobila, te je bitno da provjerite da li vam pašu.

Čitajte i sljedeći članak: Maziva za auto su važna za njegov dugotrajan rad

Iako postoji više vrsta maziva za auto, motorno ulje sigurno spada u kategoriju najpoznatijih.

Gdje kupiti LED žarulje?

Najjednostavnija kupnja LED žarulje za automobil je putem interneta. Veoma je važno da u autu uvijek imate žarulje za zamjenu u slučaju da je neka sijalica pregorjela. Na internetu možete pronaći najjeftinije LED H7 žarulje koje će nakon narudžbe u svega nekoliko dana stići na vašu adresu. Svjetla su neophodna tijekom vožnje noću, stoga je bitno da imate zamjenu u automobilu.

Slične objave:

Off 

October 16, 2019 This post was written by Categories: Automobilizam No comments yet


Top