Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Wireless bluetooth slušalice su praktične i udobne

U današnje je doba teško živjeti bez mobitela. Osim što nas stalno zovu, šalju nam poruke, te igramo igrice i surfamo internetom, mnogi od nas ne mogu bez glazbe i YouTube-a. Bilo da gledamo filmove na mobitelu ili pratimo Netflix, uvijek volimo imati slušalice sa sobom.
Kako vam drugi ne bi smetali i kako biste mogli u miru pogledati ili poslušati medije bez da uznemirujete druge, najbolje je nabaviti neke kvalitetne slušalice. Danas se prodaju mnoge varijante i izdanja, a trenutno su najpoznatije bluetooth slušalice sa kojima nema problema oko petljanja žica u džepu.

Zašto bluetooth slušalice?

Mnogi kažu kako im ne trebaju slušalice bez žica i kako su dovoljne i obične, ali jednom kad isprobaju ove više se nikad ne vrate na staro. Zašto?
Udobnost koju vam pružaju wireless bluetooth slušalice nezamjenjiva je i cijene ju ponajviše aktivni ljudi koji vole slušati glazbu tijekom hodanja, jogginga, trčanja, vježbanja, yoge i sličnih stvari. Nakon njih dolaze oni koji vole biti neometani u svojim procesima, a odgovara im „manjak žice“ i mnogi koji imaju zaposlene ruke: tipkaju, zovu i koriste druge gadgete.

Bluetooth slušalice

Sigurno vam je draže raditi neometano i bez žica na koje morate paziti i zbog kojih morate ograničiti svoje kretnje. Također, one su više trendy od svih drugih slušalica i danas su i modni dodatak, a ne samo praktični komad tehnologije.

Postoje li mane ovih wireless bluetooth slušalica?

Postoji jedna velika mana koja mnogima ne smeta, a oni zaboravni će ju mrziti: punjenje. Bežične se slušalice moraju puniti i bitno je da to ne zaboravite jer one nisu kao one na žicu: morate ih se sjetiti napuniti, a ne ih samo odmotati kad ih izvadite iz džepa.

Iako mnogi nagađaju da su bežične slušalice osjetljivije od normalnih te se brže kvare, za ovo ne postoji nikakav dokaz i na kraju se sve svede na pojedinačni slučaj koji ovisi o tome otkud ste kupili slušalice, koliko ste ih platili, koji je brend u pitanju i slično.

Možete kupiti bluetooth slušalice kod kojih su earbudsi spojeni jednom žicom, a možete kupiti i one „potpuno slobodne“: njihova najpoznatija varijanta su AirPodsi od Apple-a.

Slične objave:

Off 

May 10, 2019 This post was written by Categories: Internet i tehnologija No comments yet


Top