Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Maske za telefone odlična su zaštita od padova

Danas maske za telefone koriste svi, upravo iz razloga što novi mobiteli koštaju znatno više nego prije koju godinu. Kada je prije nekoliko godina top model koštao čak i desetak puta jeftinije od današnjih top modela, nitko nije previše mario o tome da zaštiti svoj mobitel. Uz to, u to vrijeme mobiteli su bili čvršći, te ekran nije bio toliko velik. Upravo zbog svega toga danas su maske za telefone postale obavezna oprema uz kupnju mobitela.

Različite maske za telefone koje postoje

Najpopularnije maske za telefone su zasigurno silikonske koje najmanje narušavaju izgled smartphonea, ali s druge strane i najmanje štite smartphone od uništenja prilikom padova. Silikonske maskice su tanke i štite zadnju stranu i bočne strane smartphonea, no ne pomažu ukoliko mobitel pada na ekran. Stoga je preporučljivo da ukoliko koristite silikonsku maskicu, da na ekran zalijepite staklo preko ekrana koje će dodatno pomoći zaštititi ekran u slučaju padova.

Kožna maskica s druge strane pomaže i kod padova mobitela, jer su kožne maskice najčešće preklopne, ili poput torbice u koju se mobitel ubacuje. Ove maskice štite mobitel sa svih strana u slučaju padova, a uz to osobi koja ju koristi daju dozu ozbiljnosti, elegancije i luksuza. Upravo zbog toga kožne maske za telefone mogu osim što će zaštititi vaš mobitel, dati mu i dozu elegancije i luksuza.

Za one kojima pak izgled mobitela nije toliko važan, već samo gledaju kako da zaštite svoj mobitel, postoje i debele maske za telefone koje čak i preko ekrana imaju dodatno staklo ili plastiku koje će zaštititi vaš mobitel. Kod takvih maskica padovi mobitelu ne predstavljaju problem i one će u većini slučajeva toliko očuvati mobitel da kada ga izvadite iz maske on izgleda poput novog.

Zašto koristiti maske za telefone?

Telefoni u današnje vrijeme koštaju znatno više nego prije desetak godina i stoga je vrlo važno ih čim bolje zaštititi. Isto tako i danas telefoni lakše pucaju prilikom padova zbog velikih ekrana od ruba do ruba. Ovisno o tome kakav stil volite birate i maskicu po želji. Naravno da stariji muškarci preferiraju kožne maske za telefone, dok mlađi najčešće biraju silikonske maske za telefone s određenim slikama na njima. Od različitih stilova, te vrsta svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe, a uz to osim što će si poboljšati izgled mobitela i zaštititi će ga od eventualnih oštećenja prilikom padova.

Zamjenski toneri ne zaostaju za originalnim tonerima ni kvalitetom ni količinom ispisa, dok su cjenovno su puno prihvatljiviji. Čitajte više …

Futrole za mobitel nezaobilazna su dodatna oprema za mobitel ili smartphone. Unazad nekoliko godina silikonske futrole za mobitele su postale najpopularniji odabir.  Čitajte više …

Slične objave:

Off 

May 15, 2018 This post was written by Categories: Internet i tehnologija No comments yet


Top