Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Majica je najvažniji odjevni predmet ljeta za muškarce

Prilikom kupnje majice muškarci općenito obraćaju puno pažnje na detalje, jer ipak je muška majica ono što se najviše ističe u njihovoj odjevnoj kombinaciji. Posebno za vrijeme ljetnih vrućih dana kada muškarci ne nose previše robe na sebi, veoma je bitno da je muška majica unikatna i privlačna pogledima suprotnog spola.

Na što obratiti pažnju prilikom kupnje muške majice?

Nebitno jeste li muškarac ili žena koja majicu kupuje na poklon, prilikom kupnje muške majice potrebno je najviše obratiti pažnju na njen izgled i materijal od kojeg je izrađena.

Naravno izgled kratke majice s tiskom je najbitniji jer je on ono što se prvo primijeti, no potrebno je brinuti i o zdravlju vaše kože, te o tome koliko će majica trajati. Kod majica kratkih rukava izbjegavajte svijetle boje ako imate problema sa znojenje, te nosite samo crne i bijele majice gdje će se znoj čim manje vidjeti. Također muške majice poznate su i po elastinu koji se u njih stavlja kako bi se lijepo oblikovale prema muskulaturi muškarca, no elastin nikako ne pomaže koži da diše, već ju guši i uzrokuje znojenje i alergije.

Dizajnerske muške majice

Nisu samo žene lude za dizajnerskim krpicama, mnoštvo muškaraca voli dizajnerske muške majice i upravo su majice, uz tenisice, jedini odjevni predmet koji kupuju markiran. Postoje razne vrste, a muške majice najčešće dijelimo na polo i obične. Polo majice su malo ozbiljnije, a od običnih se razlikuju po kragni. Ukratko rečeno polo majice možemo definirati kao majice-košulje, a obično ih nose stariji uzrasti, jer djeluju ozbiljnije.

Muške majice najvažniji su muški odjevni predmet i upravo one su ono na što muškarci u kupnji obraćaju najviše pažnje. Ovisno o vašem ukusu i vrsti majica koje volite nosit odabrati ćete onu pravu, a u današnje vrijeme nudi se veliki izbor vrsta i boja među kojima će svatko pronaći ponešto za sebe. Ako vam je bitno da su majice popularne, sigurno vam je bitno i da imate popularnu masku za telefon. A koje su najpopularnije maske za telefone možete prečitati u sljedečem članku.

Ukoliko kupujete majicu muškarcu imajte na umu da većina muškaraca upravo na majicu obraća najviše pozornosti i ona im je najvažniji odjevni predmet na njima. Tako da kupi majicu za njega i to brzo.

Znate li da se njega tetovaže razlikuje ovisno o tetovaži. Više o tome ako slijedite linku.

Ženska sportska odjeća. Slobodno vrijeme najradije provodiš baveći se sportskim aktivnostima, ali odabir prave odjeće predstavlja ti problem? Čitaj više …

Slične objave:

Off 

March 5, 2018 This post was written by Categories: Moda No comments yet


Top