Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Printanje majica s šaljivim slikama i natpisima

Kako dizajnirati majicu?

Postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pozornost kada je u pitanju printanje majica:

  • Prva je veličina majice – pratite veličine i mjere koje je objavio obrt za tisak. Nemojte se voditi svojim veličinama i misliti da će se ona definitivno poklapati s onom koju vi nosite.
  • Nemojte zaboraviti niti boje – nije svaka boja prigodna za svaki tisak. Ako će boja biti tamna, tisak mora biti svijetlih boja.
  • Ako majicu ne printate za sebe, morate paziti da će ju ta osoba imati s čim nositi i da će joj biti praktično koristiti ju.

Nadalje, smislite koji dizajn ćete printati na majicu. Obično možete koristiti i prednju i stražnju stranu, ali i rukave. Tako ćete osigurati maksimalni prostor na majici – no nemojte prenagliti s bojama u printu! Print birajte s obzirom na priliku.

Majice s natpisom svakako su popularne, a još su popularnije i majice za promociju, norijadu, diplomiranje, godišnjice, ali i majice za parove!

Ako sebi tiskate majicu, recite nešto o sebi i sigurno ćete ostaviti utjecaja. Mnoge internet trgovine nude printanje majica, a uz to imaju i mnoštvo dizajna između kojih možete birati ako nemate ideje.

Majice s natpisom šaljivog tipa

Majice s natpisom svakako su popularne, a još su popularnije i majice za promociju, norijadu, diplomiranje, godišnjice, ali i majice za parove!

Ako nekome darujete majicu ili ju radite za promociju, u tom slučaju sliku ili ideju majice s natpisom možete podijeliti s nekim tko je od povjerenja, a blizak je toj osobi.

Promotivne majice dobar su način da dobijete besplatnu reklamu tako što će ljudi vaše majice nositi okolo. Kad to napravite, uzmite u obzir i da majica ne smije biti „traljava“, odnosno ne smije biti očito da se radi o reklami.

Slične objave:

Off 

May 10, 2021 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top