Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Ženske torbice – strast svake žene

Među interesantnijim predmetima koje svaka žena ima u svojoj garderobi svakako su ženske torbice.

Male, velike, jednobojne, šarene, pismo ženske torbice ili glomazne – svaka žena ima svoj omiljeni model, ili čak više njih.

Za svakodnevno korištenje najpopularniji izbor su velike torbe, bez obzira na njihovu malo manje praktičnu veličinu. U njih mora stati mnoštvo stvari: ključevi, šminka, novčanik, mobitel, parfem i mnoštvo drugih sitnica koje ženama život znače.

Svaka žena je svjesna da odgovarajuća torba čini čuda za cjelokupan stil, stoga i kada nije sigurna što kupiti uvijek postoje kultni modeli.

“Must have” ženske torbice

Ženske torbice razlikuju se po mnogo modela, a ovo su neke koje bi svaka žena trebala imati:

Mala crna torbica

Bez obzira je li u obliku malog clutch modela ili obične torbe s kopčom, ovaj je model vječni klasik i s njim se teško može pogriješiti. Mala crna torbica i mala crna haljina su jedna od najelegantnijih kombinacija.

Torbica neobičnog oblika

I ovo je jedna od torbica koju je potrebno imati jer će se ponekad naći korisnom za “razbijanje” neke jednostavne, jednobojne odjevne kombinacije i podizanjem iste na interesantniji nivo.

Kovčeg-torbica

Interesantni kruti modeli, slični liječničkim torbama, hit su već sezonama, a imaju nekoliko velikih prednosti nad ostalim torbama. Naoko male zapravo imaju mnogo prostora, praktične su za odlaganje jer su krute, a i stvari u torbi se mogu mnogo ljepše složiti.

Vrećasta ženska torba

Uvijek moderna i popularna, ovaj je model ženske torbe pravi primjer kako možete nositi veliku torbu natrpanu stvarima i ne izgledati bezizražajno.

Napravljene čvrsto, kvalitetno, ali chic, ove su ženske torbice često u upotrebi.

Pletena torba

Za vruće ljetne dane i odlazak na more, odličan su izbor pleteni “cekeri” koji su dugo vremena bili izvan mode i smatrani starinskima.

Vratili su se na velika vrata, u svim bojama i veličinama, u obliku lagane ljetne torbe u kojoj se nađe mjesta za sve, pa čak i kremu za sunčanje.

Ženske torbice su najčešće kupovani modni dodatak

Žene jednostavno ne mogu odoljeti torbicama. Slično kao i kod kupnje cipela, žele imati mnoštvo boja, veličina i stilova na raspolaganju, a danas to nije teško naći.

Može li biti ženski ručni sat i poklon? Naravno može biti odličan klasičan poklon a isto tako i poslovni poklon za firme.

Sjenila za oči Revolution. U paleti se nalaze roze, crvenkaste, smeđe i narančaste nijanse. Pigmentacija svih sjenila je odlična. Čitajte više …

Žene oduvek znaju da samo uz prave cipele njihov izgled može biti potpun. Nije važno da li govorimo o sportskom, elegantnom ili klasičnom izgledu – za svakog postoji odgovarajuća obuća.  Čitajte više …

Slične objave:

Off 

January 10, 2019 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top