Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Kratke majice s tiskom

Majica je izvrstan odjevni predmet – odlična za svakodnevno korištenje za sve modne stilove, lijepi poklon osobi do koje vam je stalo, način da svijetu pokažete svoj stav i karakter, ali i način da se promovirate. Kratke majice su najčešće nošeni odjevni predmet i jedan od rijetkih koji se nosi gotovo cijele godine.

Odabir kratke majice s tiskom

Majice kratkih rukava proizvode se u mnogo modela i boja stoga uvijek možete naći ponešto za sebe. No ako želite biti potpuno jedinstveni i imati majicu koja vam odgovara do posljednjeg detalja izaberite opciju dizajniranja kratke majice i istaknite se.

Upoznajte se s raznim idejama i otkrijte mnoge nove mogućnosti u stvaranju dizajna koji volite.

Majice kratkih rukava za žene i muškarce

Bez obzira na spol, današnja ponuda kratkih majica je vrlo široka i raznovrsna. Postoji mnogo:

  • muških i ženskih modela
  • cjenovnih razreda
  • proizvođača 
  • dizajnera

Ali ako ste individualist i osoba koja najviše od svega cijeni unikatnost možda od majice kratkih rukava tražite nešto više od dizajnerskog natpisa na njoj. Zbog toga ćemo vas odvesti na malo putovanje u svijet DIY ženskih i muških majica u  kojem ste vi dizajner, a vaša ljetna kratka majica je vaše platno. Kratke majice s tiskom su izuzetno popularne zadnjih godina.

Svatko od nas se tu i tamo počasti nekim lijepim odjevnim predmetom, a jedna od najefektnijih kupnja u tu svrhu je kupnja personalizirane majice koju smo osobno izabrali, uredili i oslikali.

Kratke majice za promociju

Majice su odličan artikl za reklamiranje tvrtke ili poslovanja jer na vrlo jednostavan, ali i efektan način dočaravaju karakter tvrtke i njene ciljeve. Kratke majice s logom tvrtke mogu biti odlična reklama i pomoć pri stvaranju vizualnog identiteta tvrtke. Promotivne majice kratkih rukava su također i povoljan promidžbeni poklon pomoću kojeg ćete proširiti glas o svojoj kompaniji i otvoriti se novim tržištima.

Tisak na kratke majice – da ili ne

Uvijek da! Majica kratkih rukava bez tiska ili slike je kao prazno umjetničko platno koje čeka da ga netko oslika. Budite kreativni i učinite to sami pomoću online izrade vlastite majice. Izrada majice kratkih rukava online omogućuje vam da napravite personaliziranu majicu i da birate sve detalje na njoj.

Pomoću aplikacije u web-shopu možete izabrati model majice i materijal koji želite, odabrati svoju omiljenu boju te se upustiti u izradu slike ili teksta kojeg želite nositi. Možete birati između gotovih predložaka i slika ili postaviti svoje:

  •  osobne fotografije
  • omiljene citate
  • šaljive izreke

Budite kreativni i poklonite sebi ili bližnjima unikatne kratke majice.

Slične objave:

Off 

August 27, 2020 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top