Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Cipele na koje se uvijek možete osloniti

Prekrasan svijet ženskih cipela ponekad može biti kompliciran i težak za snalaženje, pogotovo s obzirom na sve:

  •  Stilove
  •  Oblike
  •  Boje
  •  Materijale

Tražite li savršene cipele za sebe, bilo da se radi o svakodnevici ili pak posebnoj prigodi, posjet trgovini može biti itekako frustrirajuće iskustvo.

Udobnost obuće prije svega

Iako bi ovo pravilo trebalo vrijediti za sve vrste cipela, pogotovo je bitno kada birate žensku obuću za svaki dan – udobnost bi trebala biti na prvom mjestu. Ženske cipele za svakodnevno nošenje u kojima ćete provoditi mnogo vremena, a pogotovo ako ćete u njima hodati mnogo, trebale bi prije svega biti udobne. 

Ipak, to ne znači da morate žrtvovati stil. Za poslovne situacije, oxfordice i loaferice najbolja su opcija, dok su kvalitetne tenisice odlična svakodnevna opcija. Za zimu trebaju vam ženske čizme koje su stabilne i dovoljno visoke, pa izbjegavajte povišenu petu, pogotovo ako je tanka.

Boje i materijali ženske obuće

Teško je dati neki savjet koji će vrijediti za svaku situaciju, no neka općenita misao vodilja jest d, želite li smanjiti broj cipela koje imate u ormaru, treba poraditi na osnovnim komadima. Ženska obuća proizvodi se u mnoštvu različitih boja, dezena i materijala, no dok ćete neke moći nositi uvijek, druge ćete obući jednom ili dvaput, stoga prije kupnje dobro razmislite. 

Baza ženskih cipela trebala bi se sastojati od neutralnih boja i modela koji se mogu kombinirati u mnoge stilove i sa što više odjevnih predmeta. Tu bazu možete upotpuniti s nekoliko jedinstvenih cipela koje ćete nositi u posebnim prigodama.

Kvaliteta ženskih cipela

Stil koji ćete odabrati kod ženskih cipela prije svega ovisi o tome kakav ste tip, no jedno je zajedničko kroz sve stilove odijevanja – na kvaliteti ne treba štedjeti. Pogotovo kada se radi o bazi ženske obuće, dobro je uložiti u modele koje ćete moći nositi u raznim prilikama, ali i duže vrijeme. 

Osim što će vas na duže periode spasiti od financijskih izdataka, kupovina kvalitetnih cipela dobra je i za okoliš, jer smanjuje količinu smeća koja se stvara. Iako se na prvi pogled mogu činiti skupljima, kvalitetne ženske cipele koje ćete nositi godinama imaju mnogo veću iskoristivost od onih koje ćete nositi nekoliko mjeseci prije nego što se raspadnu.

Slične objave:

Off 

March 27, 2020 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top