Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Krenite sigurno na put uz držač za mobitel

Kvaliteta dodataka za mobitel prije svega

Kada kupujete držač za mobitel, svakako razmislite o tome koliko ćete ga često koristiti i kako. On prije svega mora biti kvalitetan kako bi trajao dugo i mogao vam poslužiti na mnogim dugim putovanjima, pa stoga pokušajte izbjeći modele napravljene od nekvalitetnih plastičnih dijelova koji se lako mogu pokidati ili puknuti. 

Također, imajte na umu kada birate držač za mobitel i koje sve dodatke imate na njemu. Ako vaš mobitel ima masku ili futrolu, dimenzije će mu biti nešto veće nego inače, pa je dobro da je držač za mobitel prilagodljiv. Isto treba uzeti u obzir i ako ima popsocket ili prsten za lakše držanje.

Razni zanimljivi dodaci za mobitel

Ako tijekom vožnje za svoj mobitel koristite bežične slušalice za mobitel i GPS navigaciju, šanse su da će vam se mobitel brzo isprazniti. Upravo radi toga, dobro je imati držač za mobitel koji vam omogućuje istovremeno punjenje tijekom vožnje. 

Kada kupujete držač za mobitel, svakako razmislite o tome koliko ćete ga često koristiti i kako.

Većina modela može se kombinirati s adapterima za auto punjenje, no želite li nešto posebnije potražite pametne držače za mobitel koji mobitel pune bežično. Uz njih nećete više morati brinuti oko toga hoće li se vaš mobitel usred vožnje isprazniti, no imajte na umu kako ga možete koristiti samo uz mobitele koji imaju omogućeno bežično punjenje!

Čvrsto i sigurno rješenje za mobilni telefon

Ako putujete po neravnim terenima ili se pak vozite veoma zavojitim cestama, jako je važno da je vaš držač za mobilno telefon čvrst, tim više ako je vaš mobitel većih dimenzija. Veoma je nezgodno ako vaš telefon ispadne tijekom vožnje, pogotovo koristite li ga i kao GPS. 

Slične objave:

Off 

July 15, 2020 This post was written by Categories: Automobilizam No comments yet


Top