Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

E trgovinom povećajte svoje poslovanje

Imate li neku tvrtku, obrt ili nešto slično, a ujedno i ako imate lokalnu trgovinu, sigurno znate koliko je teško početi. Jer čak i ako prodajete neke zanimljive proizvode, to vam ne znači ništa ako u vašu trgovinu ne dolaze kupci koji bi nešto i mogli kupiti. Nažalost, mnogi se oslanjaju samo na svoje fizičke trgovine i kupce koje mogu pridobiti na taj način, umjesto da se oslanjaju na internet, kao medij koji im može puno toga donijeti.

E trgovina je ono što se svakako isplati otvoriti, bilo usporedno s fizičkom trgovinom ili isključivo na poslovanje putem interneta.

E-trgovina
E trgovina je ono što se svakako isplati otvoriti, bilo usporedno s fizičkom trgovinom ili isključivo na poslovanje putem interneta.

Što je e trgovina

E trgovina je kao što joj i ime sugerira, trgovina koja se bazira na prodaju putem interneta. To znači da možete ponuditi svoje proizvode, kupci ih mogu razgledati i kupiti te će im biti dostavljeni na kućnu adresu. Prednosti e trgovine u odnosu na klasičnu, fizičku trgovinu su sljedeće:

  • Mogućnost puno većeg asortimana kojeg kupac može puno brže pogledati, služeći se raznim filterima i slično
  • Mogućnost personalizacije prikaza sadržaja asortimana (pretražujte samo one kategorije proizvoda koji vas zanimaju)
  • Kupnja bez potrebe za napuštenjem vlastitog doma itd.

Sigurnost kupnje preko interneta

Mnogi se još uvijek ne odlučuju za kupnju u web trgovinama zato što su zabrinuti za sigurnost pri kupnji. Naime, kada kupujete u e trgovini, potrebno je unijeti osjetljive podatke, poput osobnih podataka, podataka o broju kreditne kartice i sl. Naravno, razni slučajevi u prošlosti su pokazali da hakeri u određenim slučajevima mogu doći do tih podataka.

No, kao jedan od glavnih savjeta za veću sigurnost pri kupnji je da izbjegavate kupnju u neprovjerenim internetskim trgovinama. Postoje brojne web trgovine koje posluju već dulji niz godina i ako se odlučite za nih, vrlo vjerojatno nećete imati problema.

Izrada e trgovina

Za sve one koji žele izraditi svoju e trgovinu, a to ne znaju, rješenje je vrlo jednostavno. Možete unajmiti tvrtku koja će to napraviti za vas. Oni za to mogu koristiti već neko polugotovo rješenje, u obliku neke teme koju će onda prilagoditi vašem sadržaju ili se možete odlučiti za potpuno novo rješenje.

Bez obzira za koje se rješenje odlučili, svakako sudjelujte što je moguće više u tom procesu, bilo svojim idejama, sadržajem i slično. Na taj način ćete dobiti ono što vam je i potrebno, a ako sve bude kako treba, zasigurno ćete privući i veliki broj novih kupaca.

web hosting

Smjestite web stranice na sigurno

Jednom kada napravite web stranice, bez obzira je li riječ o nekim osobnim i jednostavnim ili poslovnim i složenim, morate ih postaviti na neki server kako bi one bile dostupne za posjet svih korisnika u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Slične objave:

Off 

July 8, 2021 This post was written by Categories: Internet i tehnologija No comments yet


Top