Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Osim smještaja, pansion Gradina nudi i prvoklasan restoran

Mnogi gosti koji danas odlaze na odmor na more, traže smještaj u kombinaciji s prehranom kako ne bi morali o ničemu brinuti. No, mnogima su hoteli, koji nude ovakvu kombinaciju, ipak preskupi pa odustaju od toga te se radije odlučuju za apartmane. Ali odlučite li se za boravak u pansionu, ne morate odustati od te ideje. Pansion Gradina, u Lovištu na Pelješcu, nudi vam upravo to. Mogućnost boravka u sobama ili apartmanima te prehranu u njihovom restoranu, po pristupačnijim cijenama od boravka u hotelu.

Restoran pansiona Gradina

Restoran pansiona Gradina nije jedan od onih restorana koji predstavlja usputnu kuhinju, odnosno u kojem ćete naći mali izbor jela. Ovaj restoran je stekao reputaciju jednog od najboljih restorana u ovom području te će vam ga sa zadovoljstvom preporučiti brojni lokalci koji ga i sami često posjećuju. A kada i oni sami jedu u ovom restoranu, onda znate da je hrana izvrsna. Osim velikog izbora hrane, restoran pansiona Gradina poznat je po nečem drugom, a to je posebna svježa riba koja se priprema.

Sva riba koju možete pronaći na meniju je potpuno svježa i vlasnik je nabavlja direktno od malih ribara, a dio ribe i sam ulovi. Želite li biti potpuno sigurni u svježinu ribe, a usput se i sami okušati u ribolovu, vlasnik vam nudi upravo tu mogućnost. Odnosno, vlasnik vas može povesti sa sobom u ribolov te vam kasnije ulov pripremiti na neki od ukusnih načina u svojoj kuhinji.

Dodatne usluge pansiona Gradina

Dolaskom u pansion Gradina, može se koristiti i raznim dodatnim uslugama koje oni nude, od kojih se neke dodatno plaćaju, a neke su uključene u cijenu. Onima koji žele na odmor doći sa svojim ljubimcima, pansion Gradina će to, uz dodatnu naplatu, omogućiti. Zato, primjerice, ako ste se odlučili za boravak u ovom pansionu, ne morate više razmišljati kamo ćete sa svojim psom, već ga jednostavno povedite sa sobom. Isto tako, mnogim gostima koji dolaze na više dana problem predstavlja i pranje odjeće. Za to, boravkom u pansinu Gradina, ne morate brinuti jer nude i usluge pranja rublja i glačanja.

Oni kojima samo kupanje i izležavanje na plaži nisu dovoljni na odmoru, mogu se koristiti uslugama iznajmljivanja pansiona Gradina. Tako možete iznajmiti bicikle kako biste se mogli provozati po prekrasnom krajoliku, čamce kako biste mogli obići obalu i pronaći neke skrivene uvale i plaže samo za sebe, kao i svu potrebnu opremu za surfanje.
Poželite li iznajmiti i neke stvari koje pansion Gradina nema u ponudi, svakako možete potražiti preporuku srdačnih vlasnika koji će vas rado uputiti gdje možete pronaći ono što tražite.

Slične objave:

Off 

June 1, 2017 This post was written by Categories: Turizam i istraživanja No comments yet


Top