Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

LED reflektor je odlično osvjetljenje za okućnicu

Ako razmišljate o uređenju okućnice i želite poboljšati njeno osvjetljenje, LED reflektor je odličan i funkcionalan dodatak za nju. On će vam omogućiti izrazito kvalitetno osvjetljenje većeg prostora, a s dodatkom senzora štedjet će energiju i raditi samo kada je to uistinu potrebno. LED tehnologija je u veoma kratko vrijeme postala izrazito prihvaćena kod ljudi, a njene nevjerojatne karakteristike će vam pomoći da kvalitetno i dugotrajno riješite brigu oko osvjetljenja. U današnjem tekstu fokusirat ćemo se na reflektore, koji vam mogu pomoći osvijetliti prilaz kući, garažu ili parkirno mjesto u okućnici.

LED reflektor ima razne prednosti

Za razliku od klasičnih rasvjetnih tijela, LED reflektor može se pohvaliti nizom prednosti koje nudi. Prva i glavna prednost je izrazita kvaliteta i dugotrajnost. Klasični modeli rasvjete ne iskorištavaju energiju na način da je pretvaraju u svjetlost, već u druge oblike energije poput topline. Tako žarulje sa žarnom troše puno energije, jer energija se prvo pretvara u toplinu, a zatim ta toplina i užarena nit emitiraju svjetlost. Iz toga proizlazi još jedna bitna karakteristika LED tehnologije, a to je ušteda. Zbog toga što se gotovo sva energija pretvara direktno u svjetlost, s puno manje potrošnje energije LED žarulja emitira puno bolju svjetlost. Osim toga, kvaliteta svjetlosti koju LED emitira je puno bolja, a potvrda za to je i izrazita popularnost zadnjih godina, te sve veće prepoznavanje ljudi.

LED reflektor sa senzorom

Za razliku od klasičnih oblika rasvjete, na LED rasvjetna tijela i njihov vijek trajanja ne utječe paljenje i gašenje. Kod žarulja sa žarnom niti, što se više pale i gase, to im se brže smanjuje vijek trajanja. To je omogućilo da se napravi LED reflektor sa senzorom, koji će se automatski paliti kada detektira pokret. Možete ga postaviti pred ulaz u garažu ili na stepenice, te će se paliti samo po potrebi. Imajte na umu da senzore postavite visoko, kako ne bi detektirali svaki pokret i palili se uzaludno tijekom prolaska mačke ili neke druge životinje. Također, dobro usmjerite rasvjetu, da vam ne smeta za gledanje.

LED reflektor online

Ako ste u potrazi za rasvjetnim tijelima ili tražite kvalitetan i jeftin LED reflektor sa senzorom, tada je web trgovina Volino Svetila odlična za kupnju. U njoj možete pronaći širok asortiman rasvjetnih tijela i žarulja, a glavna prednost su niske cijene u odnosu na konkurenciju. Jednostavno odaberite sve artikle koje želite naručiti i dodajte ih u košaricu, te izvršite narudžbu.

Kako postići prekrasno osvjetljenje u kupaonici – kupaonska rasvjeta? Iz nekog razloga, ljudi jednostavno ne pridaju previše pažnje osvjetljenju kupaone. Čitajte više …

Slične objave:

Off 

March 25, 2020 This post was written by Categories: Dom in oprema No comments yet


Top