Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Kreveti na razvlačenje su pametna investicija

Prilikom opremanja vlastitog životnog prostora, svatko od nas ima određenu sliku kako bismo voljeli da taj prostor izgleda. Ono je odraz našeg karaktera, životnog stila, a vrlo često je samo ostvarivanje kupnje vlastitog stana ili kuće, simbol našeg uspjeha. Koliko god je veći prostor ono čemu težimo, vrlo često se, pogotovo u današnje moderno doba kada se češće grade manji stanovi, moramo smjestiti u ograničeni životni prostor. Ali, samo uređenje tog prostora ne treba biti problem, jer uz namještaj kao što su kreveti na razvlačenje, sve je lakše i ekonomičnije.

Kreveti na razvlačenje i njihova praktičnost

Kreveti se općenito smatraju kao jedan od segmenata uređenja doma na koji treba posebno obratiti pažnju. Skoro pola života provedemo spavajući pa je zapravo jasno zašto je savjet uvijek da se posebna pažnja posveti upravo odabiru kreveta.

Nisu svaki kauč i krevet isti pa je bitno odabir podrediti potrebama i namjeni sobe za koju ga kupujemo. Kreveti na razvlačenje iznimno su praktični te svojim dizajnom ne kaskaju za najmodernijim kaučevima koji se ne daju razvlačiti. Kada su sklopljeni čine savršeni kutak za odmor preko dana, a navečer se lako pretvore u oazu zdravog sna. Oni su redovito i dosta skuplji od običnih kreveta pa, iako to može biti jedan od faktora zbog kojih ćete biti obeshrabreni od kupnje kreveta na razvlačenje, bitno je razmisliti koliko zapravo dobivate njihovom kupnjom. Kreveti na razvlačenje su praktični i uvijek dobrodošli kao dodatna opcija u svakom životnom prostoru.

Bez ikakvih problema možete u ovaj moderan design dodati i dekorativnu i funkcionalnu LED rasvjetu – ona se može čak i integrirati u vašu novu opremu.

Mehanizam i funkcioniranje

Kreveti na razvlačenje razlikuju se od modela do modela upravo po mehanizmu koji se koristi za njihovo razvlačenje. Svi su jednako funkcionalni, samo je pitanje dizajna i odabira koji mehanizam je prikladniji za koji model. Neki kreveti na razvlačenje funkcioniraju tako da se sjedeći dio povuče, a naslon spusti te se na taj način dobiva velika površina za spavanje. Neki drugi modeli imaju samo pomične dijelove koje je potrebno povući.

Krivog odabira nema jer sve ovisi o veličini samog kreveta na razvlačenje i količine prostora koji zauzima. Svi mehanizmi su jednostavni za rukovanje, a neki modeli kao dio svog dizajna imaju i velik spremnik za deke i posteljinu koji čine da svoj kauč pretvorite u udoban krevet za spavanje još lakše.

Tapecirani kreveti kombiniraju eleganciju i udobnost, pružajući ne samo udobno mjesto za spavanje, već i estetski privlačan komad namještaja. 

Ako vas interesirajo zidni kreveti koji su prava dizajnerska remek dijela i koji se u potpunosti prilagođavaju pročitajte ovaj članak.

Slične objave:

Off 

July 10, 2017 This post was written by Categories: Dom in oprema No comments yet


Top