Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

EdgeStar KC2000 recenzija: Da li je vredan kupovine?

Čekić na Edgestar Kegeratoru

Naći bilo kakve ozbiljne greške sa ovim kegeratorom je teško. Kao i naše druge recenzije kegeratora, moraćemo malo da kopamo i pijuckamo u interesu da budemo temeljni.

EdgeStar KC2000SS nije kompatibilan sa svakim buretom na tržištu. To će odbaciti sve Coors, Miller, prevelike ili gumirane bačve. Bačvama za pravljenje piva u domaćinstvu može biti potrebno dodatno podešavanje ili dva. Ali ovo se lako odrađuje. Proverite u priručniku vlasnika kako biste saznali šta vam je od podešavanja potrebno.

Osim toga, jedina stvar koja je vredna pomena je da on ne dostigne odmah uvek željenu temperaturu. Ponekad, i samo povremeno, ćete morati malo da zategnete brojčanik pre nego što dobijete željenu temperaturu. Ne smatramo da je ovo veliki problem jer se to događa sa dosta kegeratora, od kojih neki koštaju poprilično više od ovog EdgeStar kegeratora.

Možda ćete morati kupiti dodatnu opremu za kućno burence.

EdgeStar KC2000

Da li je EdgeStar KC2000 vredan da izbije iz džepa vaš teško zarađeni novac? Jednom rečju, “da.“Ovo je izvanredna vrednost koja će pružiti godine pouzdanog rada. I nećete morati da uzmete drugu hipoteku da ga kupite. On je dobro osmišljen, dobro konstruisan, atraktivan, efektivan i pouzdan.

Sve ključne komponente su napravljene u SAD-u, a instalacija je jednostavna i jasna. Ako želite da dodate neko podešavanje, lako ćete ih pronaći i instalirati. Ovaj EdgeStar kegerator se takođe isporučuje sa ugrađenim spoljašnjim aluminijumskim CO2 cilindrom.

Bez obzira da li želite da poslužite kuvano pivo tokom praznika ili da napunite komercijalno dostupan napitak za veliku igru, KC2000 je jednostavan način za isporuku pene u vaše žedne pupoljke. Zaključak je da mi svesrdno preporučujemo KC2000 EdgeStar kegerator.

EdgeStar KC2000 je jedan od najjeftinijih kegeratora koji su danas dostupni na tržištu. To je odličan ulazni kegerator za one koji žele da uđu u predivan svet piva koje teče, u udobnosti svog doma ili mesta za odmor.

Kada je reč o pristupačnom troškovno povoljnom uvek dostupnom pivu na točenje, ne tražite dalje od Edgestar KC2000. Ovaj kompaktni uređaj čuva vaše pivo ohlađeno i isporučuje ga stalno bez greške.

Slične objave:

Off 

June 2, 2018 This post was written by Categories: Dom in oprema No comments yet


Top