Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Božićni ukrasi za božićnu čaroliju

Najpoznatiji ukrasi za bor

Najpoznatiji božićni ukrasi su svakako kuglice za bor koje se mogu nabaviti u svim veličinama i oblicima. Najljepše kuglice su staklene kuglice, ali kvaliteta plastičnih kuglica sve je veća svake godine pa su sve sličnije pravim staklenim kuglicama. One su zanimljivije obiteljima s malom djecom jer ne može doći do loma stakla i ozljeđivanja najmlađih. Ujedno, lakše se spremaju za sljedeću godinu jer nisu krhke i mogu se odložiti bilo gdje. No, staklene su kuglice tradicionalne pa su mnogima ipak one favoriti.

Najljepše kuglice su staklene kuglice, ali kvaliteta plastičnih kuglica sve je veća svake godine pa su sve sličnije pravim staklenim kuglicama. One su zanimljivije obiteljima s malom djecom jer ne može doći do loma stakla i ozljeđivanja najmlađih. Ujedno, lakše se spremaju za sljedeću godinu jer nisu krhke i mogu se odložiti bilo gdje.

Postoji na desetine raznih nijansi i tekstura kuglica među kojima možete izabrati svoje omiljene, kao i bilo koji drugi božićni ukras. Ako volite tradicionalne božićne ukrase posegnite za klasičnim okruglim kuglicama, staklenim ukrasima za bor u obliku:

  • ptičica
  • žireva
  • snjegovića
  • praporaca 

Moderni božićni ukrasi

Osim ukrašavanja božićnog drvca za vrijeme blagdana možete prekrasno ukrasiti i svoj dom i svoju okolicu, a tu će vam pomoći razni božićni ukrasi.  Ako volite modernije ukrase, za vas su kao stvoreni ukrasi za jelku ukrašeni cirkonima ili perjem, razne zvijezde i slični ornamenti te božićni ukrasi u obliku nakita. Možete uživati i u plišanim kuglicama, stiropornim kuglicama te raznim drvenim ukrasima koji će vašu jelku učiniti drugačijom i modernijom.Nijedan bor ne bi bio potpun bez božićnih lampica koje su svake godine sve maštovitije i zanimljivije, a ujedno su i glavni božićni ukras.

Slične objave:

Off 

July 24, 2021 This post was written by Categories: Dom in oprema No comments yet


Top