Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Ulje kanabisa pomoći će vam smanjiti bolove

Ulje kanabisa u posljednje je vrijeme postao gotovo pa univerzalni lijek koji se pripisuje za mnoge tegobe. Upravo zbog naglog porasta popularnosti među pacijentima s raznim bolestima, naglo se povećala i njegova potražnja, a tržište su preplavili razni proizvodi koji tvrde kako mogu pomoći u liječenju i olakšavanju simptoma. 

Ipak, njihova učinkovitost ponajviše ovisi o kvaliteti sastojaka. Stoga je prije kupnje ulja kanabisa veoma važno oboružati se informacijama i pronaći proizvođača kojemu možete pokloniti svoje povjerenje.

Vrijedni sastojci ovog alternativnog lijeka

Ulje kanabisa, prema svim informacijama koje se mogu pronaći na internetu, pomoćnik je u borbi s mnogim bolestima kao i vrijedan sastojak u olakšavanju simptoma bolesti. Ipak, rapidan rast industrije proizvodnje ulja kanabisa dovelo je do pojave mnoštva oportunista koji prodajući proizvode sumnjive kvalitete pokušavaju zaraditi na teret bolesnika. 

Vrijedni sastojci ulja kanabisa
Ulje kanabisa ima mnoge primjene

Upravo radi toga, kada kupujete ulje kanabisa, veoma je važno da birate izvore kojima vjerujete, bilo da se radi o malim, domaćim proizvođačima u koje imate povjerenje ili pak poznatim velikim brandovima o kojima ste čuli dobre stvari. Dva su glavna sastojka kanabisa:

  •  THC
  •  CBD

Upravo je CBD onaj kojemu se pripisuju razna pozitivna svojstva. Tražite li ulje kanabisa koje će vam pomoći poboljšati zdravlje, prije svega provjerite udio CBD-a, kako biste bili sigurni da vam proizvod kojeg nabavljate uistinu može pomoći.

Doziranje ulja kanabisa

Još uvijek ne postoji konsenzus oko toga koja količina CBD-a u sastavu ima djelotvoran učinak na organizam, s obzirom da nema puno kliničkih studija, a one koje postoje uvelike se razlikuju u dnevnoj dozi i trajanju uzimanja. Ipak, ako niste sigurni u to koju dozu trebate uzimati, najbolje se voditi uputama proizvođača.

Obratite pozornost i na način na koji je ulje kanabisa napravljeno. Općenito govoreći, hladno prešano uvijek je najbolja opcija, s obzirom da hladno prešanje omogućuje očuvanje najvećeg udjela vrijednih tvari. Ulje kanabisa ima mnoge primjene, a generalno se uzima kao :

  •  pomoć pri smanjenju kronične boli i kožnih problema
  •  smanjenje epileptičnih napadaja
  •  kao pomoć pri liječenju raka i depresije. 

Osim toga, također može pomoči i u prestanku pušenja, liječenju nesanice te kod bolesti poput dijabetesa i artritisa.

Slične objave:

Off 

October 18, 2019 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top