Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Šatori za više osoba

Avanturistički duh prevladava kod mnogih ljudi i oni isključuju opciju ljetovanja u apartmanima i hotelima. Kampiranje je veoma dobra zabava za cijelu obitelj, te nudi uživanje u prirodi i na zraku. Šatori su glavna i neophodna oprema za kampiranje uz razne druge stvari poput vreća za spavanje, stolica i stolova, frižidera i sličnih. U današnjem tekstu fokusirat ćemo se na šatore i njihove različite modele, a spomenuti ćemo i koja je dodatna oprema potrebna za kampiranje iz snova.

Šatori za djecu i odrasle

U ponudi šatora za odrasle nalaze se razne varijante i vrste šatora. Ovisno o tome koliko osoba planira spavati u njima birate veličinu i model, a razlikujemo šatore za spavanje za dvije osobe ili one s predvorjem i više odvojenih „soba“. Za spavanje u šatoru bit će vam potrebne i vreće za spavanje, kako bi ono bilo što udobnije i kako bi vam tijelo bilo zagrijano.

Šatori za djecu su znatno manji i jednostavniji, a najčešće se sastoje samo od mjesta za spavanje.  Prilikom biranja šatora uzmite u obzir visinu vašeg djeteta, te prema tome birajte odgovarajuće šatore. U slučaju da kupujete za mlađu djecu, birajte nešto veće šatore kako bi vam trajali nekoliko sezona.

Dolazak u kamp i postavljanje

Prilikom dolaska u kamp morate odabrati ravno mjesto na koje će se postaviti šatori. Za vrijeme turističke sezone poželjno je da unaprijed rezervirate kamp, jer je tada potražnja znatno veća i moglo bi se desiti da željeni kamp bude popunjen.

Nakon što ste pronašli ravno mjesto s tvrđim tlom u koje možete zabiti klinove, vrijeme je da rastegnete šatore. Nakon toga obavezno ih učvrstite s dodatnim klinovima, kako u slučaju jače bure ili nevremena ne bi otišli s mjesta.

Ostala oprema za kampiranje

Šatori i vreće za spavanje nisu jedina oprema koja vam je potrebna ako ste se odlučili za kampiranje. Iako nije obavezna dodatna oprema, stolovi i stolice, prijenosna kuhala, frižider i sredstva protiv komaraca pobrinut će se da vaše kampiranje prođe što bolje. S toliko različitih modela aparata protiv komaraca dostupnih na tržištu, važno je znati što tražiti pri odabiru najboljeg rješenja za svoje potrebe. Nezaboravan doživljaj tijekom ljetnih večeri u kampu provesti ćete uz dodatno svjetlo, a bitno je napomenuti da ne smijete zaboraviti ni sredstva za higijenu. Svaki kamp opremljen je s wc-ima i tuševima.

Šatori i sva druga dodatna oprema za kampiranje dostupna je online u web trgovini camp-ing.hr. Jednostavno odaberite sve proizvode koji su vam potrebni i dodajte ih u košaricu, te naručite.

Slične objave:

Off 

November 25, 2019 This post was written by Categories: Turizam i istraživanja No comments yet


Top