Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Promotivni darovi koji se ne zaboravljaju lako

Darivanje je najbolji put da ostanete zapamćeni, a kada su ti oni korisni i upečatljivi, sigurno nećete ostati ne primijećeni. Upravo radi toga, odabir promocijskih darova veoma je važan dio marketinga. Malo kreativnosti i mašte učinit će veliku razliku između zanimljivog i dosadnog dara!

Možete ga izraditi sami, a ako niste dovoljno kreativni i inovativni, uvijek u trgovinama možete pronaći neke zanimljive ideje.

Promotivni darovi: kemijska olovka
Promotivni darovi Habeco

Odredite temu poklona

Na tržištu se danas može pronaći niz različitih darova za promocijz, pa je u šumi mogućnosti ponekad teško pronaći one koji bi mogli biti zanimljivi. Zbog toga, uvijek je dobro odrediti si temu za odabir. Ako ne znate odakle biste krenuli, zanimljivi promotivni darovi bi trebali biti vezani vrstom posla koji obavljate. Tako ćete osigurati da promocijski dar primatelja uvijek podsjeća upravo na vas. 

Privjesak za ključeve sa logotipom kao promotivni dar

S druge strane, uvijek dobro prolaze i korisni darovi za promociju, pa razmislite i o tome tko je primatelj, te što bi njega moglo obradovati i biti mu od koristi. Ipak, pokušajte ne razmišljati previše široko, kako biste izbjegli dosadne promotivne darove.

Zanimljiv koncept pri darivanju

Svakodnevne sitnice uvijek su dobra ideja za koristan promocijski dar, kao što su:

  • Kemijske olovke
  • Notesi
  • Planeri
  • Kalendari
  • Kabanice
  • Kišobrani itd.

Sve su to sitnice koje koristimo često, pa čine dobar odabir za poklon. Ipak, one su također i uobičajeni promotivni darovi, pa odabirom takvih sitnica sigurno nećete proći zapaženo, stoga im pokušajte dati novo ruho. 

Video: Top 5 promotivnih darova

Inovativan dizajn i upečatljive boje uvijek su dobar početak, no pokušajte razmišljati izvan okvira. Jedna obična kemijska olovka može na sebi također imati i mali USB ili pak laser za prezentacije (ili oboje), dok umjesto klasičnog notesa ili planera možete odabrati onaj napravljen od recikliranih eko materijala, za dodatne zelene bodove!

Birajte lokalno pri odabiru darova

Kada su u pitanju promotivni darovi za veća događanja ili blagdane, ponekad je teško pomiriti maštu i financije. Za dar koji će oduševiti sve vaše primatelje, a vama smanjiti troškove, razmišljajte lokalno.

Vaša regija, grad ili mjesto sigurno imaju i male proizvođače koji će vam pomoći u promotivne darove spakirati i nešto lokalno, bilo da se radi o orašastim plodovima, vinu, siru ili pak modnim dodatcima koji obilježavaju vaše područje. 

Pročitajte sljedeći članak: Darovi za znatiželjne trogodišnjake

S obzirom da se bliže sveti Nikola, Božić i Nova godina, vrijeme je za osmišljavanje novogodišnjih darova pa evo nekoliko prijedloga koji bi vam trebali olakšati kupovinu. Darovi za malu djecu do 3 godine mogu biti vrlo raznoliki pa roditelji često imaju problema s odabirom.

Osim što ćete tako kreirati zanimljiv dar za promociju, podržat ćete lokalnu zajednicu te obradovati primatelje i dodatno promovirati zemlju, regiju ili mjesto u kojemu živite ili radite, što je uvijek pohvalno.

Slične objave:

Off 

July 20, 2020 This post was written by Categories: Pokloni i darovi No comments yet


Top