Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

LS2 kacige – najsigurnije moto kacige za vas

Ljubitelj ste motocikala i vožnje na duge staze, a još ne znate koja kaciga je najbolja za vas? Upoznajte LS2 kacige, najbrže rastući brend kaciga na svijetu.

LS2 kacige i LS2 oprema su među najprodavanijim kacigama u Europskoj uniji, a razlog tomu je njihova kvaliteta i svestranost. Velik doprinos popularnosti svih LS2 modela osigurao je i njihov moderni dizajn i tehnologije. Uspjehu je svakako pridonijela i njihova umjerena cijena.

LS2 kacige – proizvod vrhunskih stručnjaka

Proizvodnja LS2 kaciga počinje ranih devedesetih godina 20. stoljeća kada kineska kompanija imenom MHR Helmet Co. odluči otvoriti pogon za izradu kaciga van svoje matične zemlje, preciznije rečeno, u Španjolskoj.U tu je svrhu kompanija angažirala vrhunske stručnjake iz svih područja iz svih dijelova svijeta, posebno Europe i Amerike.

LS2 kacige
LS2 kacige i LS2 oprema su među najprodavanijim kacigama u Europskoj uniji

Rezultat njihovog entuzijazma je ubrzo stigao: stvoren je svjetski poznati brend kaciga LS2 koji i dalje ruši granice svojom vizijom i inovacijama te neprekidno ulaže u nove tehnologije proizvodnje, vodeći posebnu brigu o sigurnosti vozača.

LS2 predstavlja sigurnost prije svega

Okosnica poslovanja kompanije zaslužne za proizvodnju ovih kaciga je sigurnost i toga se principijelno drže. No osim kvalitete kacige bitno je znati izabrati najbolju kacigu za sebe. Kaciga mora dobro prianjati uz glavu, a prilikom kupnje treba izabrati dobru veličinu. Ovo su dva osnovna zahtjeva koja doslovno “čuvaju glavu”. 

Ako po prvi put kupujete kacigu LS2 je dobar izbor brenda, ali za ostale detalje potražite pomoć stručnog prodavača koji će znati odgovor na sva vaša pitanja. S obzirom na to da kacige dolaze u više oblika, ovisno o tome za koju namjenu i stil vožnje se kupuju, posvetite malo više vremena odabiru modela i ne žurite. Izaberite baš ono što vam treba i što odgovara vašem stilu.

Vrste LS2 kaciga

Tako postoji mnogo vrsta i modela LS2 kaciga, kao što su:

  • zatvorene kacige
  • modularne kacige
  • otvorene kacige
  • cross kacige
  • i druge, ovisno o njihovoj namjeni

Uz samu kacigu postoji još mnogo dodataka koje možete izabrati, koji će olakšati vašu vožnju i povećati razinu vaše sigurnosti na cesti. U širokoj ponudi opreme LS2 kaciga nalaze se:

Stoga, bez obzira gdje i kako vozite, uvijek se možete osloniti na svoju LS2 kacigu, uz udobnost koju ste uvijek željeli.

Ne morate brinuti je li vaša kaciga prošla obavezna testiranja, ima li sve potrebne certifikate i je li dovoljno izdržljiva i zahvalna. Kaciga LS2 ima sve ovo i više.

Čitajte sljedeći članak: Kvalitetna motorna ulja za dugotrajnost motora

Slične objave:

Off 

August 20, 2020 This post was written by Categories: Automobilizam No comments yet


Top