Crna Gora – Jadranska ljepotica
Home
 

Modni dodatak koji nikad ne izlazi iz trenda

Kape su dio naše mode bez obzira na to koje je godišnje doba. Štite nas od ljetnog sunca, zimskih hladnoća i padalina koje prijete da će nam smočiti glavu. Jedna od najpopularnijih vrsta su šilt kape, koje se, osim za obranu od vremenskih nepogoda, također koriste i kao svojevrstan modni detalj.

Upravo zbog toga, brojne trgovine sa sportskom opremom nude i vrlo veliki izbor različitih modela, s različitim dizajnima i uzorcima pa bi svatko trebao pronaći nešto za sebe.

Zaštitite se od sunca

Šilt kape veoma su popularne tijekom ljeta, a čak su i dio sportske opreme koju mnogi ljudi koriste dok se bave sportom ili treniraju. Razlog tomu je što one nude odličnu zaštitu od sunca stvarajući hlad na licu, što olakšava gledanje, jer nam sunce više ne ide direktno u oči. 

Šilt kape veoma su popularne tijekom ljeta
Ljetne šilt kape

Uz to, šilt kape većinom su podesive, što znači da ih jednostavno svako može staviti na svoju glavu, a napravljene su od perivih i lako održivih materijala, pa znoj i prljavština nisu problem. Mogu se nositi u torbi te ih je veoma teško pokidati, što ih čini savršenim pomoćnikom u ljetnim danima.

Kape sa šiltom nose se i zimi

Iako su kod nas zimi mnogo popularnije meke vunene kape, kape sa šiltom itekako se mogu koristiti i po zimi. Tražite li pak zimsku šilt kapu, potražite verzije od:

  •  debljih materijala
  •  s mekom i toplom podstavom
  •  s dodatcima poput grijača ušiju

One su zimi odličan izbor za dane kada pada kiša ili snijeg, ali i za one sunčane dane u kojima se jarke zrake zubatog sunca presijavaju po smrznutim površinama. Uz to, zimske šilt kape imaju svojevrstan moderan, otkačen i simpatičan izgled koji će osvojiti mnoge.

Savršen modni dodatak 

Šilt kape osvojile su tržište od samih svojih početaka, sredinom 19. stoljeća. Neraskidivo su vezane uz New York i bejzbol, otkuda su svoje korijene proširile po cijelom svijetu tijekom drugog svjetskog rata, a danas svatko ima barem jednu u svom ormaru.

Bilo da se štitite od vremena ili pak želite biti moderni, šilt kape nezaobilazan su detalj za kojim ćete često posegnuti. Uz to, odličan su prostor za print i ukrašavanje pa upravo radi toga čine odličan personalizirani poklon koji možete naručiti po želji, ukrasiti sami ili pak nositi minimalistički, bez ukrasa i dodataka.

Savjeti za odabir ručnog sata. Pri kupnji ručnog satova se fokusirate na funkciju satova. Čitajte više …

Slične objave:

Off 

January 14, 2020 This post was written by Categories: Zdravlje ljepota i moda No comments yet


Top